‘Suus & Sas’ zijn ook te vinden op Instagram: Instagram.com/suussas En ook via Uitgeverij L:
‘Suus & Sas deel 3 - Zwemparadijs’ is na 15 jaar weer verkrijgbaar. Uitgeverij L heeft een mooie herdruk van het album verzorgd.
Voor eerder verschenen publicaties kijk op de Tijdlijnen van 1960 t/m 2018:
In maart is de Gerard Leever website helemaal aangepast om goed op de GSM te kunnen bekijken. Natuurlijk hebben Suus & Sas hier een geheel eigen plek gekregen!
Op 24 maart 2020 overleed op 92 jarige leeftijd ‘Albert Uderzo’. Gerard bracht met deze tekening een ode aan hem.
In april verschijnt ‘Wie is wie?’ het 17e album van Suus & Sas.
1
5
2
3
4
In mei verschijnt een Coronastripboek om de stripwinkels een hart onder de riem te steken. Ook Gerard maakte een pagina voor dit boek.
Op de onvolprezen ‘Lambiek Comiclopedia’ staat een zeer uitgebreid overzicht van het werk van Gerard Leever. www.Lambiek.net
Augustus 2020: Het nieuwe album van Suus & Sas - Selfietijd ligt nu in de winkel.
Gerard tekende in opdracht van Stripboekhandel de Noorman in Arnhem de medewerkers van deze winkel.
Vanaf Donald Duck 46 zullen er regelmatig scenario’s in dat blad verschijnen van Gerard samen met coschrijver Mathys van der Harst.
Gerard is druk bezig met de voorbereiding van het album van de Yeti’s dat in februari 2021 zal verschijnen bij uitgeverij Syndikaat. De strip stond eerder in het Dolfje Weerwolfje magazine en later in het Nickelodeon magazine.
i
L
Eppo stripblad begint het jaar goed met de strip Gemengd Dubbel, geschreven door Jan van Die en getekend door Gerard Leever. Er wordt afgetrapt met een cover en een nieuwe strippagina. Hierna zullen pagina’s worden gepubliceerd die eerder in Tros Kompas stonden.
Het album Suus & Sas- Bella en Valentijn is genomineerd voor een Stripschappenning voor het beste Jeugdalbum van het afgelopen jaar.
In februari verschijnt het album van de Yeti’s. De titel is Samen sterk.
De inschrijvingen voor het NK Striptekenen zijn weer gestart. Op https://www.nkstriptekene n.nl/ zijn Suus en Sas de gastvrouwen van het evenement.
Begin juni verschijnt het Suus & Sas-vakantieboek